persienner mindre

Se nettbutikk

Trepersienner

EKSKLUSIV OG TRENDY

Skap en unik atmosfære i hjemmet ditt med trepersienner. Det naturlige materialet gir interiøret ditt en eksklusiv og trendy utstråling og passer til hver stil. 

NYTTIGE FUNKSJONER

Lek med lysinnfallet i rommet ved å vende lamellene slik du ønsker. Bor du ved en travel gate eller har huset ditt store vinduer? Da har vendingene av lamellene som ekstra fordel at du også enkelt bestemmer hvor mye privacy du ønsker.

LAMELLBREDDER

I kolleksjonen trepersienner kan du velge fra tre lamellbredder med hver sin utstråling: 25, 50 og 65 mm. En smal lamellbredde skaper et rolig bilde. For et tøft utseende velger du en ekstra bred lamell på 65 mm.

For de mindre vinduene blir det finest med en smal lamellbredde, slik at det ikke ser overflødig ut.

UTSTRÅLING

De forskjellige tresortene i kolleksjonen har en egen utstråling. Essen er sterk og av høy kvalitet og lamellene av denne tresorten er helt glatte. Bambus har et veldig naturlig utseende, men er også mer miljøvennlig - det vokser nemlig svært raskt. Lamellene av bambus har trestruktur i seg. Abachi-lamellene har enda tydeligere trestruktur. 

PERSONLIG TWIST

Trepersienner blir standard levert med stigesnor i samsvarende farge som persiennen. Gjør trepersiennen din ekstra personlig med en matchende eller kontrast farget stigebånd. Ved for eksempel å kombinere hvite persienner med et stigebånd i mørk farge blir persiennen enda mer spektakulære. 

INSPIRASJON

For inspirasjon, se i vår lookbook ved å trykke her

KJØP ONLINE

Kjøp trepersienner nå >>