Dupli mindre

Se nettbutikk

Dupligardiner

Dupligardiner har, i motsetning til plisségardiner, to stofflag. Fordelen med dette er at snorer og snorhull ikke er synlige. Dupligardiner er også ednet til spesielle vindusformer - en dupligardin tilbyr den perfekte løsningen.

STOFFER

Dupligardiner finnes i mange farger og med forskjellige transparenter: fra transparent til blending. De er tilgjengelige med en rynk på 25 mm, 32 mm eller 64 mm. En rynkebredde på 25 mm gir dupligardinen et mer sofistikert utseende, en bredere rynk gir en tøff utstråling. 

TO I EN MODELLEN

Kombiner en blendingsduk med en transprarent duk og nyt av natrulig lysfall på dagen og fullstenidg mørle om kvelden og natten. Ideelt til soverommet!

ENKEL I BRUK

Dupligardiner er tilgjengelige med forskjellige betjeningsmuligheter. Du kan velge mellom snorbetjening, betjeningsgrep, endeløssnor eller fjærsystem. Den endeløse snoren er ideel for store vinduer. I tillegg kan du også betjene plisségardinen din elektrisk. 

ENERGIBESPARING

En morsom egenskap: med en dupligardin sparer du på energikostnadene dine. Honeycomb-strukturen, eller bikakestrukturen, til dupligardiner skaper stillestående luft. Dette har en isolerende effekt. Ved å holde dupligardinen din stengt holder du kulden ute om vinteren, og om sommeren holder du det kjølig i huset ditt. Dupligardiner er også tilgjengelige med en dobbel honeycomb-struktur. 

LAGET ETTER MÅL

Alle dupligardinene våre blir laget etter mål. Ønsker du mer informasjon om dupligardiner eller annen solskjerming? Ta kontakt med oss. 

INSPIRASJON

For inspirasjon, se i vår lookbook ved å trykke her