lameller1

Lameller

DIVERSE VINDUSFORMER

En stor fordel med skreddersydde lameller er at de er egnet til nesten alle vindusformer. Om du har et skrått vindu eller en karnapp - det er alltid en løsning. 

LAMELLER MED DIN EGEN TVIST

Lameller har en moderne karakter. Du kan gjøre lamellene dine personlige ved å kombinere forskjellige transparenter eller farger. Om hovedfargen til lamellene for eksempel er hvite kan du velge å bestille tre-fire lameller med rød farge. 

MATERIALER OG LAMELLBREDDER

Lameller er tigjengelige i forskjellige materialer: stoff, aluminium og PVC. Du kan velge mellom forskjellige bredder på lamellene. For en myk og varm utstråling velger du lameller i stoff. Lameller i stoff er tilgjengelige i 89 mm, 127 mm og med en ekstra bredde på 250 mm. Sistnevnte har en robust utstråling.

Aluminiumlameller gir en stram og moderne effekt på rommet. Disse er også egnet til baderommet og er enkle å holde rene med en fuktig klut. Lameller i aluminium er tilgjengelige i 50 mm, 70 mm og 89 mm. 

Kolleksjonen tilbyr også et bredt utvalg av PVC lameller. Disse lamellene er slitesterke, praktiske i bruken og også egnet til baderommet. Lameller i PVC er tilgjengelige i 52 mm, 70 m, 89 mm, 127 mm og 250 mm.

LAMELLER TIL ENHVER STIL

Lamellene i kolleksjonen vår passer til enhver smak og stil. De har fine, enkle farger og gråtoner. Du velger materialet som passer dine behov: stram PVC, naturlig treutseende eller slitesterkt stoff. Vi har stoffer laget av resirkulerte PET-flasker: et økologisk valg. 

Vanskelig å velge materiale og lamellbredde? Kom innom butikken vår for råd. 

INPIRASJON

For inspirasjon, se i vår lookbook ved å trykke her