paneler

Paneler

Panelgardiner er spesielt egnet for store vinduer og hvis du liker et stramt og moderne interiør. Du kan kombinere paneler med forskjellige transparenter og farger. Bredden til et panel er minimum 40 cm og maksimalt 140 cm. 

SOM SKILLEVEGG OG SKAPDØR

Panelgardiner er mer enn bare solskjerming. De er også egnet å bruke som en kreativ måte å dele opp ett rom i to deler. Ved siden av å dele rom eller til å dekorere vindet funksjonerer panelgardiner også godt til skapdør. Med dette gjør du ditt interiør unikt. 

KOMBINER MED RULLEGARDINER

Har du osgså mindre vinduer i samme rom? Til disse kan du velge en rullegardin i samme stoff. Våre rullegardiner er nemlig tilgjengelige i de samme stoffene og fargene som panelgardinene. Slik forblir interiøret ditt en helhet. 

DESIGN

Kolleksjonen tilbyr en rekke farger og mønster. Ved å velge en aluminium bunnprofil til panelene dine dår de en moderne utstråling. En bunnprofil gir også ekstra stabilitet. 

KLIKK INN OG UT

Nå er det enkelt å bytte panelene med spesialdesignede glidere. Bytt panelgardinen din på 1-2-3.

LAGET ETTER MÅL

Alle panelgardinene våre blir laget etter mål, slik at de passer perfekt til vinduet ditt. Ønsker du mer informasjon om panelgardiner eller annen solskjerming, ta kontak med oss. 

INSPIRASJON

For inspirasjon, se i vår lookbook ved å trykke her.