goelst 162
stas 162
Lumick logo
legamaster 162

cradle

Nordeko tenker på framtiden !

Nordeko presentere en
ny kolleksjon-fremstilt
av resirkulerbare plastflasker.

Les mer…

FacebookLogo

Utvendige persienner

Utvendige persienner

Fasadepersienner

 

Utvendig solskjerming av vinduer, fasader og andre store glassflater.

 

Optisk og termisk komfort
Persienner er en skyggeleggingsløsninger som lar deg kontrollere hvor mye lys som kommer inn i rommet. Ved å justere vinkel kan du få ønskelig skygge-nivå og forbedre komfort i rommet. Våre persienner er en effektiv barriere mot temperatur og UV-stråler. Ved å reflektere solstrålene beskytter de interiøret og innredningen for oppvarming og falming.


Estetikk og funksjonalitet
Persienner er et flott tillegg til bygningens arkitektur, og gir det et moderne utseende. Utvendige persienner tilbys i mange forskjellige farger og to typer profiler: "C" 80 mm bred og "Z" 90 mm ​​bred. Dekksidene kommer i mange forskjellige former og farger som sikrer estetisk utseende. Mulighet for å bruke værsensorer og elektrisk betjening øker i tillegg funksjonaliteten i systemet.


Holdbarhet
Persienner består av flate bevegelige lameller laget av 0,42 mm tykk aluminium. Lamellene er brenn-lakkert som garanterer deres motstand både mot værforhold og mekanisk påvirkning under drift. Takket være en solid konstruksjon og solide styreskinner, dekksider, og braketter, er systemet stabilt og slitesterkt.

dom jednorodzinny opole 02   dom czeladz 06 

Lik oss på Facebook for å få med deg alle nyhetene!