goelst 162
stas 162
Lumick logo
legamaster 162

cradle

Nordeko tenker på framtiden !

Nordeko presentere en
ny kolleksjon-fremstilt
av resirkulerbare plastflasker.

Les mer…

FacebookLogo

Tak system med/uten belysning

Taksystem

taksys 01

Se våre løsninger for taksystemer uten belysning

urail 01m    

U-rail

Slå systemet opp i himling i en fleksibel opphengsystem i løpet av minutter. Skinnen er tilgjengelig i samme farge som aluminium støttestripen, og er nesten usynlig mot tre lister og alu.rammer.

 Last ned produktark  

Se våre løsninger for taksystemer med belysning

urailmulti 01m

multirailf 01m  
U-rail Multi (med belysning)

Bildeoppheng og belysning kombineres i ett system. Skinnen er laget for himlinger, men kan også monteres på alle treoverflater. Den elegante armaturer kan enkelt klikkes på skinnen i den posisjonen du vil ha den.

 Last ned produktark.

Multirail flat (med belysning)

Unik og patentert bilde opphengsystem som monteres direkte på veggen og er utstyrt med 12v ledninger. Stas multirail flat er en usedvanlig robust og solid profil som kan være nesten usynlig. Lett flyttbare lysarmaturer kan klikkes på hvor som helst på skinnen. Ved å bruke Stas lysnett, digitale paneler og 12V ​​LED-TV som også enkelt kan koble til STAS multirail.

 Last ned produktark.

 
partout 01m wallent 01m  
Partout

STAS vegg program er en ny og revolusjonerende tema og inkluderer alle alternativer med STAS MultiRail. Takket være en 12V kabel inne i skinnen som skaper mange flere muligheter enn bare å henge opp ett bilde eller en spot! Det kan også henges opp en lav spenning-TV til digitale fotoramme.

Last ned produktark (PDF)
Wall Entertainment

STAS Wall Entertainment er et nytt og revolusjonerende produkt som inneholder alle de mange muligheter som tilbys av STAS multirail produktet. Skinnen inkorporerer 12V elektrisk strømforsyningsledninger, kan brukes til mange andre formål enn å henge og belyse bilder! Alt fra lav spennings TV til digital fotorammer.

Last ned produktark (PDF)

 

Tilbehør

STAS multirail tilbehør er tilpasset perfekt til STAS multirail, multirail max, multirail crown, multirail flat og U-rail multi system.

 Last ned produktark

  

Lik oss på Facebook for å få med deg alle nyhetene!