goelst 162
stas 162
Lumick logo
legamaster 162

cradle

Nordeko tenker på framtiden !

Nordeko presentere en
ny kolleksjon-fremstilt
av resirkulerbare plastflasker.

Les mer…

FacebookLogo

Screen

Screen

Screen

Naturlig klimaanlegg og energisparing

Solskjermingssystemet screen bidrar til å holde konstant behagelig temperatur i rom som er utsatt for solstrålingSamtidig muliggjør anvendelsen av screen reduksjon av klimaanlegg, som igjen gir redusering av bygg og driftskostnader.

Optisk komfort

Soltis og Polyscreen, stoffer vi bruke i våre screens, garanterer en effektiv optisk barriere mot lyset som kommer inn i rommet og eliminerer kontraster, men bevarer likevel god utsyn.

Estetikk og funksjonalitet

Anvendelsen av et tilstrekkelig solskjermingssystem gjør det mulig å forbedre individuell arkitektur av en bygning. Vi tilbyr et rikt utvalg av screen: tallrike teksturer og farger til duken, så vel farge av selve konstruksjonen.

Du kan også velge en vær-kontroll funksjon, som beskytter screen-duken fra variable værforhold. Systemet vil kjøre opp eller ned avhengig av været. F.eks. vil det automatisk kjøre opp når det begynner å blåse, og det vil kjøre ned når sollyset treffer det.
 
Holdbarhet

En solid aluminiums konstruksjon og høy kvalitet, tekstiler laget av slitesterkt polyester fiber belagt med PVC, vil sikre langvarig bruk av ditt screensystem.

Det er to typer screen: screen 103 og ZIIIP screen. Forskjellen er rett og slett at ZIIIP screen har sideskinner, som gjør den ekstra motstandsdyktig mot vind. Utseendemessig er det ikke stor forskjell mellom de to typene.

           dom opole 05  dom opole 13

            external roller blinds 012     external roller blinds 030

Lik oss på Facebook for å få med deg alle nyhetene!