Rullegardiner og duo rullegardiner

Rullegardiner

 

mindre 

Rullegardiner

Rullegardiner er funksjonelle, enkle å bruke og passer inn i ethvert interiør. I vår kolleksjon finner du stoffer i fem forskjellige transparenter; fra transparent til blending. 

 

LYSBESTENDIG OG VARMEBESTENDIG

Rullegardiner er ikke bare lysbestendige, men også varmebestendige. Kolleksjonen inneholder stoffer med metallisert bakside. Dette sikrer høy varmerefleksjon, som gjør at varmen stenges ute. Det kan føre til 20% lavere kjælebelastning og er dermed en reduksjon av energiregningen. 

 

EGENSKAPER

Vi tilbyr et bredt utvalg av stoffer med en omfattende fargepalett og med forskjellige egenskaper. For eksempel er det antibakterielle, fuktbestendige og akustiske (lyddempende) stoffer.

 

PRINT

Rullegardiner kan trykkes med ønsket print, for eksempel et firmalogo. Spør om stoffene som er mest egnet for dette.

 

ALTERNATIVER

Rullegardiner er tilgjengelige med kjedebetjening, fjærbetjening eller elektrisk styring. Elektrisk styrte rullegardiner kan kobles sammen tre og tre, slik at det kun er nødvendig med en motor. I tillegg tilbyr vi ulike monteringsmuligheter til karm av kunststoff, utstikkende deler og takvinduer. 

 

SKREDDERSYDD

Kolleksjonen gir mulighet til å sette samen sine egne rullegardiner, helt etter din personlige smak. Velg et sting i en bestemt farge, en spesiell topp eller bunn, ringer osv. Personligere går ikke!

 

Mer informasjon finner du i vår brosjyre rullegardiner, eller kontakt oss.

 

rullegardin 1

 

RG 5

RG 2

 

RG 6

PG 3

 

RG 7

RG 4

 

RG 8

 

 miindre

 

Duo rullegardiner

 

LEK MED LYS

Det går med duo rullegardiner. Denne unike rullegardinen består av to lag med stoff med horisontale transparente og ikke-transparente baner. Ved å skyve på stofflagene bestemmer du hvordan lysinnslippet blir i rommet. 

Fordi du kan skyve stofflagene i hvilken som helst ønsket posisjon, kan du variere uendelig med lyset. Når duo rullegardinen er senket er stofflagene alltid lukket. 

 

BANEBREDDER

Duo rullegardiner er tilgjengelige i forskjellige banebredder: fra 4,5 cm for en sbtil effekt, til så mye som 40 cm. Disse tøffe, brede banene er veldig fine for store vinduer.

 

STOFFER

Du kan velge mellom et bredt spekter av stoffer i fargegruppene hvit, beige, brun, grå, taupe og svart. Alle stoffene er av høy kvalitet, lysekte og nærmest krympefri. Alle disse stoffene er også tilgjengelige i rullegardin kolleksjonen. Ideelt hvis du vil kombinere duo rullegardiner med rullegardiner i ditt interiør. 

 

EKSTRA MULIGHETER

Duo rullegardiner er også fine foran store vinduer og terassedører. Mange av stoffene i kolleksjonen er til og med egnet til vinduer på opptil 270 cm bred.

Velger du for en blendingsduk? Da blir duo rullegardinen standard laget i en blendingsmodell. Her ligger de to stofflagene tett inntil hverandre, for maksimal blending. Blendings duo rullegardinen din blir levert med en stilfull toppkasse og en blendings-bunnprofil. Denne modellen stenger nesten for all lys og er derfor ideelt til soverom. 

 

 


 Mer informasjon finner du i vår brosjyre rullegardiner.. eller kontakt oss.

Duo1 Duo2 Duo3 Duo4 

 

 

 

 

Lik oss på Facebook for å få med deg alle nyhetene!