Persienner

Persienner

persienner aluminium mindre

Aluminium persienner

 

LAMELLBREDDER

Aluminiumpersienner er tilgjengelige med lamellbredder på 16, 25, 35, 50 og 70 mm. Er du på let etter en elegant utstråling, velg da for en subtil lamellbredde. Vil du fortelle folk noe med ditt interiøt velger du de robuste 70 mm lamellene. 

 

STIGEBÅND

Gjør aluminiumpersiennene dine ekstra personlig med stigebånd i matchende eller konstrasterende farge. Stigebånd er tilgjengelig i to bredder: 25 og 38 mm. 

 

PRAKTISK

Våre aluminiumpersienner er fuktbestendige og derfor svært egnet til ditt baderom eller kjøkken. Du holder de også enkelt rene med en fuktig klut. Du vender persiennene enkelt med en vendestang, og bestemmer du lysinnfallet med en håndvending. 

 

STORE VINDUER

Våre tidløse persienner er også ideelle for store vinduer. Aluminiumpersienner er leverbare i bredder til opptil 400 cm. 

LAGET ETTER MÅL

All vår solskjerming blir laget etter mål. For mer informasjon, vennligst ta kontakt med oss. 

 

 

 

persienner mindre

Trepersienner

 

EKSKLUSIV OG TRENDY

Skap en unik atmosfære i hjemmet ditt med skreddersydde trepersienner. Det naturlige materialet gir interiøret ditt en eksklusiv og trendy utstråling og passer til hver stil.

 

NYTTIGE FUNKSJONER

Lek med lysinnfallet i rommet ved å vende lamellene slik du ønsker. Bor du ved en travel gate eller har huset ditt store vinduer? Da har vendingene av lamellene som ekstra fordel at du også enkelt bestemmer hvor mye privacy du ønsker. 

 

LAMELLBREDDER

I kolleksjonen trepersienner kan du velge fra tre lamellbredder med hver sin utstråling: 25, 50 og 65 mm. En smal lamell skaper et rolig bilde. For et tøft utseende velger du en ekstra bred lamell på 65 mm. 

 

UTSTRÅLING

De forskjellige tresorten i kolleksjonen har en egen utstråling. Essen er sterkt og av høy kvalitet. Bambus har et veldig naturlig utseende, men er også miljøvennlig. Det vokser nemlig svært raskt.

PERSONLIG TWIST

Gjør trepersiennen din ekstra personlig med en matchende eller konstrasterende stigebånd. Ved å, for eksempel, kombinere hvite persienner med et stigebånd i mørk farge blir persiennene enda mer spektakulære. 

 

 

 

For mer informasjon se vår brosjyre eller kontakt oss.

Se på våre inspirasjonsbilder:
 Pers1  Pers2  Pers3  Pers4
 Pers5  Pers6  pers  pers

Lik oss på Facebook for å få med deg alle nyhetene!