goelst 162
stas 162
Lumick logo
legamaster 162

cradle

Nordeko tenker på framtiden !

Nordeko presentere en
ny kolleksjon-fremstilt
av resirkulerbare plastflasker.

Les mer…

FacebookLogo

Markiser

Markiser

Markiser

Markiser gir en utmerket beskyttelse mot solen på store horisontale flater som for eksempel terrasser, balkonger eller utendørs restauranter.


Optisk og termisk komfort

Beskyttelse mot intens solstråling er en perfekt oppgave for våre markiser. Hvis omfattende varme eller sollys er uønsket uteplassen, kommer vår markise som en løsning på problemet. Finn ut hvor avslappende det kan være å hvile på en terrasse i skyggen av våre markise.


Estetikk og Funksjonalitet

Terrassemarkiser gir ikke bare beskyttelse mot sollys, men har også et flott og unikt utseende. Nesten hundre forskjellige design og farger av tekstiler, samt fem farger av aluminium konstruksjonen vil tilfredsstille de mest krevende ønsker. Både muligheten for å lage en markise i ønsket størrelse og velge praktisk elektrisk kontroll med værsensorer gir et perfekt markisesystem.


Holdbarhet

Den høyeste kvalitet er mottoet for vårt selskap. Fortelt-profiler er laget av aluminiumslegeringer av høyeste kvalitet og impregnerte tekstiler fra topp vestlige produsenter. I tillegg sørger en to-års garanti for sikkerhet og komfort.

              2011.07 palladio dom jednorodzinny czarnowasy 01  2011.07 palladio

                  dom konstancin warszawa 05    awning 23

 

Farger

Solid

YellowGreen

 

BrownBlue

GreyRed

PlainSuntech

 

Lik oss på Facebook for å få med deg alle nyhetene!