Lameller

Lameller

lameller1

Lameller

 

DIVERSE VINDUSFORMER

En stor fordel med skreddersydde lameller er at de er egnet til nesten alle vindusformer. Om du har et skrått vindu eller karnapp - det er alltid en løsning. 

 

LAG DINE EGNE LAMELLER

Lameller har en moderne karakter. Du lager dine lameller unike ved å kombinere forskjellige transparenter eller farge.

 

MATERIALER OG LAMELLBREDDER

Lameller er tilgjengelige i forskjellige materialer: stoff, aluminium og kunststoff. Du kan velge mellom forskjellige bredder på lamellene. 

 

STOFF

For en myk og varm utstråling velger du lameller i stoff. Lameller i stoff er tilgjengelige i 89 mm, 127 mm og med en ekstra bredde på 250 mm. Den sistnevte har en robust utstråling. 

Aluminiumlameller gir en stram og moderne effekt på rommet. Disse er også egnet til baderommet og er enkle å holde rene med en fuktig klut. Lameller i aluminium er tilgjengelige i 50 mm, 70 mm og 89 mm. 

 

KUNSTSTOFF

Kolleksjonen tilbyr også et bredt utvalg av kunststofflameller. Disse lamellene er slitesterke, praktiske i bruken og også egnet til baderommet. Lameller i kunststoff er tilgjengelige i 52 mm, 70 mm, 89 mm, 127 mm og 250 mm. 

 

PUR

Lamellene i denne serien passer til enhver smak og stil. De har fine, enkle farger og gråtoner.  Og du velger materialet som passer dine behov: stram kunststoff, praktiske treutseende eller slitesterkt stoff. Dette stoffet er laget av resirkulerte PET-flasker: et økologisk valg.

 

Vanskelig å  velge materiale og lamellbredde? Kom innom butikken vår for råd.

 

For mer informasjon last ned brosjyre eller kontakt oss.

 

Lamell1 Lamell3 Lamell2 Lamell4
 Lamell5  Lamell6  \"\\"pers\"  Lamell8

Lik oss på Facebook for å få med deg alle nyhetene!